3 Eylül 2009 Perşembe

Kayısılı Keşkül

Kayısılı Keşkül

İftar için kayısı tatlısı yapma düşüncesiyle mutfağa girdiğimde bu tatlı çıktı

250 gr kuru kayısı sıcak suda 30 dk bekletilir.Bir bardak su ve 3-4 kaşık şeker ilavesiyle yumuşayana kadar pişirilir,pişmeye yakın 1 kaşık tereyağ eklenir.Bu arada bir paket keşkül tarife göre hazırlanır.Kuplara paylaştırılır.Ceviz ve fıstık ile süslenir.
Afiyet olsun

3 yorum:

  1. Ayşecim çok şık olmuş,ellerine sağlık...

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. merhaba, çok hoş bir blog:)
    kayısıyı çok severim, harika bir tatlı olmuş, ellerine sağlık...

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. beğenileriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil