20 Eylül 2009 Pazar

Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Paylaştıkça artan mutlulukların doyasıya yaşandığı hep bir arada,sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlara erişmek dileğiyle.Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Çikolata kaplı truffların yapımı biraz uğraştırsa da bayramda gelen misafirlerin beğenisini topluyor.

İçi için bir paket süt kremasını ısıtıp içine ufak parçalara böldüğünüz 400 gr çikolatayı karıştırın.İçine 10 dk haşlayıp süzdüğünüz ufak doğranmış yaklaşık 10 adet kayısıyı ve kıyılmış fındık-fıstık ekleyin ve bir gece dolapta donması için bekletin.Ertesi gün 400 gr bitter çikolatayı benmari usulü eritin.İç malzemeden küçük parçalar alarak yuvarlayın yağlı kağıt üzerine dizin ve donması için dolapta birkaç saat bekletin.Eriyen çikolataya bulayıp tekrar buzdolabına kaldırın.Çikolata donunca servise hazır demektir.Afiyet olsun.Ağzınızın tadı hiç bozulmasın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder